Meteen naar de inhoud
KNOD INTERIEUR DESIGN
KNOD INTERIEUR DESIGN
KNOD INTERIEUR DESIGN
KNOD TABLE
Tablemanner 1
DROOMTAFEL ZELF SAMENSTELLEN
KNOD TABLEMANNER
ORGANISCHE BLADVORMEN
KNOD TABLEMANNER
GEMAAKT DOOR VAKMENSEN; SINDS 1938
Table Sven met poot Karl Deens Ovaal KNOD creates
DEENS OVALE TAFELS
previous arrow
next arrow
Tablemanner 1
KNOD TABLEMANNER
KNOD TABLEMANNER
Table Sven met poot Karl Deens Ovaal KNOD creates
previous arrow
next arrow
image-slider-with-thumbnail1.jpeg
Met onze tafel Configurator kun je online
zelf eenvoudig een maatwerk massief eiken tafel samenstellen.
image-slider-with-thumbnail2.jpeg
Kies de gewenste bladvorm, maat, kleur, afwerking
en een onderstel naar keuze.
image-slider-with-thumbnail3.jpeg
Wil je de verschillende opties live bekijken?
Vindt je het fijn om de configurator samen met ons door te lopen?
image-slider-with-thumbnail4.jpeg
Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom
via whatsapp of telefonisch 06 25333427.
image-slider-with-thumbnail5.jpeg
Wij leveren en monteren
je nieuwe eiken tafel gratis in de regio Schijndel.
image-slider-with-thumbnail6.jpeg
Ga naar de tafelconfigurtor om je tafel samen te stellen
PlayPause
image-slider-with-thumbnail1.jpeg
image-slider-with-thumbnail2.jpeg
image-slider-with-thumbnail3.jpeg
image-slider-with-thumbnail4.jpeg
image-slider-with-thumbnail5.jpeg
image-slider-with-thumbnail6.jpeg
previous arrow
next arrow

Puur eiken ambacht uit Brabant

Een perfecte mix van vakmanschap en puur eiken ambacht uit Brabant. Bij KNOD Creates ben je aan het juiste adres voor prachtige massief eiken tafels:

Ovale tafels || Deens ovale tafels || Ronde tafels || Kiezelvormige tafels || Rechthoekige tafels || Organische tafels

  • Boomstambladen met brede plankdelen en een robuuste dikte van 5 cm massief eiken.

  • Eigentijdse eiken tafels in diverse bladvormen, met verjongde of rechte zijkanten, en de keuze tussen een ronde of rechte hoek.

  • Voor Stoere tafels, Robuuste tafels, Scandinavische tafels en Moderne tafels.

  • Daarnaast bieden we ook prachtige eiken bijzettafels en salontafels.

  • Ronde tafels, ovale tafels, organische tafels – we hebben het allemaal.

Bij het kiezen van een op maat gemaakte eiken tafel is het belangrijk om aandacht te besteden aan elk detail, en daar willen we je graag bij adviseren en ondersteunen. Neem op de manier die voor jou het beste werkt contact met ons op, en wij bieden je een uitgebreid en kosteloos advies. Of je nu een afspraak wilt maken om onze showroom te bezoeken of advies nodig hebt over het samenstellen van jouw ideale eiken tafel, je kunt gebruikmaken van ons contact formulieremailadres of bel ons op 06 25333427.

Tafelconfigurator

Met onze tafel Configurator kun je online zelf eenvoudig een maatwerk massief eiken tafel samenstellen. Kies de gewenste bladvorm, maat, kleur, afwerking en een onderstel naar keuze. Wil je de verschillende opties live bekijken? Vindt je het fijn om de configurator samen met ons door te lopen? Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom via whatsapp of telefonisch 06 25333427. Wij leveren en monteren je nieuwe eiken tafel gratis in de regio Schijndel.

Welke soort tafel kies ik en hoe werkt het?

Je wilt graag een nieuwe eiken tafel om jouw huis mee in te richten. Aangezien de tafel een van de meest bepalende voorwerpen is in het aanzicht van de ruimte moet deze perfect zijn. Wat is er dan beter dan een op maat gemaakte eiken tafel die je zelf samen kunt stellen? Inderdaad, er is geen beter alternatief. Maar hoe kun je die eiken tafel zelf samenstellen? Onze tafelconfigurator loodst je er stap voor stap doorheen.

Even vooraf: Bedenk je wat voor tafel je wilt. Ga je voor een ronde eiken tafel, een eiken eettafel, een eiken keukentafel of ben je op zoek naar een mooie ronde eiken salontafel? Keuze gemaakt? Dan kunnen we aan de slag. Na de komende 7 stappen weet jij alles over jouw ideale eiken tafel en kun je deze bestellen of hier contact over opnemen.

Stap 1: Ga naar de Configurator en kies de bladvorm voor jouw nieuwe eikenhouten tafel door er op te klikken. Let hierbij ook op de dikte van de tafel (dit staat onder de naam van de tafel aangegeven.

Stap 2: Vervolgens krijg je de keuze welke poten of welk onderstel je onder jouw zelf samengestelde eiken tafel wilt. Ook hierbij staat de hoogte onder de naam weergegeven. Klik op jouw keuze en links zie je de afbeelding veranderen.

Stap 3: We hebben veel verschillende kleuren* tot onze beschikking. Wil je hier meer over weten? Kijk dan op de pagina kleuren. Kies jouw ideale kleur, deze zal niet in het voorbeeld komen maar wordt natuurlijk wel geleverd.

Stap 4: De volgende stap is het formaat van het eiken blad doorgeven. Zit jouw ideale formaat er niet tussen? Doorloop de rest van de stappen en kies op het einde voor contact opnemen. Dan zullen wij contact opnemen en de mogelijkheden voor uw eiken tafel bespreken.

Stap 5: Het uitkiezen van de afwerking van het blad is een van de belangrijkste details. Weet je niet precies welke afwerking je wilt? Lees er dan alles over op de pagina blad afwerkingen.

Stap 6: Een ander belangrijk detail is de afwerking van de randen. In deze laatste stap kies je of jouw nieuwe eiken tafel met rechte hoeken of juist rond hoeken wilt? En kies je voor een rechte of verjongde zijkant afwerking? Afhankelijk van de keuzes die je eerder gemaakt hebt in de configurator krijg je de mogelijkheden voor jouw zelf samengestelde eiken tafel te zien. Heb je een keuze gemaakt? Dan is het ontwerp van jouw zelf samengestelde eiken tafel klaar!

Helemaal tevreden en meteen bestellen? Kies dan voor direct bestellen maar download wel eerst even je ontwerp. Dan kun je nog een keer controleren of jouw eiken tafel ook echt is wat je er van verwacht. Ook in deze download niet schrikken van de kleur, controleer wel even of de door jouw doorgegeven kleurcode klopt.

Vragen of graag nog een aanpassing in het maatwerk (bijvoorbeeld bladformaat)? Kies dan voor direct contact of vul het maatwerk formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

*De kleuren zijn voorbeelden, in werkelijkheid kunnen deze kleuren een klein beetje afwijken doordat er gebruik wordt gemaakt van een natuur product.
Wilt u de kleuren van de eiken tafels graag eerst fysiek zien? Dan bent u van harte welkom in onze showroom (Galvaniweg 2a, Schijndel). Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op via het contact formuliere-mail of telefonisch 06 25333427
.

KNOD CREATES TABLES

OP ZOEK NAAR EEN NIEUWE KEUKEN -TAFELS - STOELEN ?

Let's work together

ADRES: Galvaniweg 2a, 5482 TN Schijndel || Telefoon: 06 25333427 || EMAIL: info@knod.nl

KNOD CREATES: KITCHEN || TABLES || SEATS