Barkrukken

Bij KNOD Creates presenteren wij met trots onze  barkrukken van het Nederlandse merk Wildeboer & van der Weide.

Naast ons assortiment (eiken) bartafels bieden wij ook een ruim assortiment mooie & comfortabele barkrukken van het merk Wildeboer van der Weide (wenw meubelindustrie). De meeste barkrukken zijn naar wens aan te passen, wat betekent dat je kunt kiezen uit vele stoffen. Vaak kunnen deze barkrukken geleverd worden met en zonder armleuning of als stoel of eettafelbank. Onze barkrukken zijn in verschillende materialen te koop en dat betekent dat je heel veel opties hebt bij het samenstellen. Combineer je nieuwe barkruk met een barttafel van KNOD Creates en profiteer van extra combivoordeel.

Als specialist in maatwerk streven wij naar klanttevredenheid en bieden wij scherp geprijsde meubels met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Het assortiment is zorgvuldig samengesteld en biedt voor ieder wat wils: stoer, comfortabel of modern. Om de juiste stoel, barkruk of eettafelbank te kiezen kun je contact met ons opnemen zoals jij graag wilt, dan geven wij je een uitgebreid en gratis advies. Een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom kan via het contact formulieremail of telefonisch 06 25333427.

Bij aankoop van een eiken tafel geniet je bovendien bij KNOD Creates altijd van combivoordeel.

Met een nuchtere aanpak en een geschiedenis die teruggaat tot 1967, staat Wildeboer & van der Weide bekend om vakmanschap en kwaliteit. Onze korte leveringstermijn van ca. 4 à 6 weken zorgt ervoor dat je snel kunt genieten van je nieuwe meubels. Ontdek ons diverse aanbod online of bezoek onze showroom in Schijndel  voor deskundig advies en inspiratie (open op afspraak).

Kira Barkruk Barkrukken Wildeboer en van der Weide
Julia Barkruk Barkrukken Wildeboer en van der Weide