VRAGEN?

Of een afspraak maken?

Vul hier het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!
E-mailadres
Je bericht

Volg ons ook op social media

OPENINGSTIJDEN

Maandag - vrijdag 08:00 - 16:00
Zaterdag 09:00 - 12:00

SHOWROOM

Laat je inspireren in onze showroom, wij zijn geopend op afspraak. Maak een afspraak via bovenstaand contactformulier,

CONTACT
Galvaniweg 2a, 5482 TN Schijndel
Mail: info@knod.nl
Phone: +31 6 25333427

OP ZOEK NAAR EEN NIEUWE KEUKEN -TAFELS - STOELEN ?

Let's work together

WIJ REALISEREN JOUW KEUKEN WENSEN
Maak van jouw keuken een sprankelende leefruimte. Wij begrijpen dat de keuken van vandaag veel meer is dan alleen een kookruimte. Samen met jou ontwerpen we de keuken van jouw dromen, waarbij we aandacht besteden aan elk detail en slimme oplossingen bieden.

Van stijlvolle accenten tot functionele hoogstandjes, wij zorgen ervoor dat jouw keuken perfect past bij jouw levensstijl. Geen compromissen, alleen maatwerk dat jouw verwachtingen overtreft.

Laat ons jouw ideeën omzetten in een werkelijkheid die je elke dag inspireert. Met onze expertise en passie voor design creëren we een keuken die niet alleen mooi is, maar ook jouw leven vergemakkelijkt. Samen maken we van jouw keuken een harmonieuze ontmoetingsplek, waar koken en samenzijn samensmelten.

Ontdek de mogelijkheden en laat ons jouw visie tot leven brengen. Aarzel niet om ons te benaderen en jouw keukenavontuur te starten.
TAFELS & STOELEN; ONTDEK JOUW PERFECTE MATCH

Een op maat gemaakte eiken tafel verdient aandacht en daar willen we je graag bij adviseren en helpen. Om de juiste eiken tafel met bijpassende stoelen te kiezen kun je contact met ons opnemen, dan geven wij je een uitgebreid en gratis advies. Een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom of voor advies over een zelf samengestelde eiken tafel kan via het contactformulier, email of telefonisch 06 25333427.

STEL ZELF JOUW EIKEN TAFEL SAMEN

Je kunt bij ons ook jouw eiken droomtafel samenstellen. Van poot tot tafelblad en van afwerking tot levering, alles zoals jij het in gedachten hebt. Stel in 7 eenvoudige stappen jouw ideale tafel samen. Kies je eigen bladvorm, onderstel, afwerking en alles in je favoriete kleur. Personaliseer nu hier jouw tafel.