KNOD Creates Retourbeleid: Een Uitstekende Service met Garantie in Lijn met C.B.W. Normen

Bij KNOD Creates staan we achter de kwaliteit van onze producten en streven we naar volledige klanttevredenheid. Ons retourbeleid is zorgvuldig opgesteld om u een transparante en eerlijke ervaring te bieden. Hierbij nemen we inspiratie uit de garantieregels van C.B.W. en versterken we deze met onze toewijding aan uitmuntende service.

  1. Maatwerkproducten en het Geen-Retourbeleid

Een van onze unieke kenmerken is de mogelijkheid om keukens, tafels en stoelen op maat naar uw wensen te maken. Dit biedt u de vrijheid om een product te bezitten dat perfect past bij uw stijl en behoeften. Echter, vanwege de gepersonaliseerde aard van deze producten, geldt er geen retourrecht. Zodra uw bestelling is bevestigd, gaan onze vakmensen aan de slag om iets speciaals voor u te creëren. We vragen daarom om zorgvuldige overweging bij het plaatsen van uw bestelling.

  1. Kwaliteitsgarantie en Klanttevredenheid

Bij KNOD Creates streven we naar de hoogste normen als het gaat om de kwaliteit van onze producten. We bieden een wettelijke garantie op al onze geleverde goederen. Mocht er onverhoopt een gebrek optreden, dan zullen we er alles aan doen om dit snel en efficiënt op te lossen. Klanttevredenheid staat bij ons voorop, en we moedigen onze klanten aan om eventuele gebreken of klachten binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen schriftelijk aan ons te melden.

  1. Inspiratie uit C.B.W. Garantienormen

We begrijpen dat vertrouwen in de kwaliteit van uw aankoop van groot belang is. Daarom hebben we inspiratie geput uit de garantieregels van C.B.W. om een solide basis te leggen voor onze eigen garantieverplichtingen. Dit betekent dat u kunt rekenen op duidelijke garantievoorwaarden en een klantgerichte aanpak als het gaat om mogelijke geschillen.

  1. Eenvoudig en Duidelijk Retourproces

Hoewel maatwerkproducten niet onder het retourbeleid vallen, begrijpen we dat er situaties kunnen zijn waarin retourneren noodzakelijk is. Bij standaardproducten bieden we een eenvoudig en duidelijk retourproces. Neem contact op met onze klantenservice voor instructies en we zullen ons best doen om uw retour soepel af te handelen.––

Bij KNOD Creates zijn we trots op onze kwaliteit, service en transparantie. Ons retourbeleid, geïnspireerd door de normen van C.B.W. en versterkt door onze passie voor klanttevredenheid, is ontworpen om uw winkelervaring zo positief mogelijk te maken. We waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en staan klaar om u te ondersteunen bij elke stap van uw aankoop bij KNOD Creates.