MAATWERK KEUKENS

Op zoek naar een nieuwe keuken?

Heb je plannen om een nieuwe maatwerk keuken te laten maken of jouw huidige keuken te renoveren? Knod Creates, ontwerpt een keuken geheel naar jouw wens. Voor elke soort keuken hebben wij een oplossing op maat. Daarbij is in iedere prijsklasse een maatwerk keuken te realiseren.

OVER KNOD

Na jarenlange ervaring als werknemer bij interieur-, meubel- en keukenbedrijven, heb ik in 2017 de stap gezet om een eigen onderneming te starten. Gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van maatwerk keukens. Het fabriceren van de keukens gebeurt in onze eigen werkplaats. Zo kunnen wij flexibel inspelen op jouw wensen. Alles wordt in eigen hand gehouden, van ontwerp, productie tot de montage bij je thuis. Zo bieden we écht maatwerk van hoge kwaliteit en tegen een prijs die je verrast. Maak gebruik van onze expertise en krijg eerlijk en transparant advies.

Met als specialisme maatwerk keukens, maar ook voor interieur of een tafel op maat en kun je bij ons terecht. Bovendien bieden wij bijpassende eetkamerstoelen aan om jouw woonruimte compleet te maken. Onze collectie omvat een diversiteit aan stijlen, zodat je stoelen kunt kiezen die perfect aansluiten bij jouw interieur.

Met onze tafelconfigurator kun je online zelf eenvoudig een maatwerk massief eiken tafel samenstellen. Stel in 7 eenvoudige stappen jouw ideale tafel samen. Kies je eigen bladvorm, onderstel, afwerking en alles in je favoriete kleur. Personaliseer nu jouw tafel. Meer info op onze tafelpagina
Of stel je tafel direct samen met de Tafelconfigurator

Maatwerk Keukens

INSPIRATIE

WAT DOEN WE?

Ontwerp

Je persoonlijke wensen zetten wij om in een passend 3D ontwerp.

kwaliteit

Altijd van het hoogste niveau!

maatwerk

Welke uitvoering, kleur of afwerking je ook wilt, bij ons is alles mogelijk.

OP ZOEK NAAR EEN NIEUWE KEUKEN - TAFELS - STOELEN ?

Let's work together

ADRES: Galvaniweg 2a, 5482 TN Schijndel || Telefoon: 06 25333427 || EMAIL: info@knod.nl

KNOD CREATES: KITCHEN || TABLES || SEATS