Stel jouw eiken houten tafel op maat zelf samen

CREËER JOUW EIGEN TAFEL!

Ben je op zoek naar een tafel die aan al je wensen voldoet? Stel jouw eigen droomtafel samen in zeven eenvoudige stappen met de tafelconfigurator. Kies je gewenste bladvorm, zoals ovaal, recht of rond. Maak een keuze voor je onderstel en bepaal de gewenste kleur van je tafel. De kleur en de afwerking geven jouw droomtafel een unieke uitstraling. Kies de maat van je blad, de randafwerking en de toepassing van natuurlijke details van het materiaal.

Rechte of ronde hoeken, afgeronde zijkanten of een natuurlijke randafwerking? Jouw houten tafel realiseren we zoals jij dat wilt. Je hebt direct inzicht in de prijs van jouw tafel.

Wil je graag advies? Een op maat gemaakte eiken tafel verdient aandacht en daar willen we je graag bij adviseren en helpen. Om de juiste eiken tafel te kiezen kun je contact met ons opnemen, zoals jij graag wilt, dan geven wij je een uitgebreid en gratis advies.

Welke soort tafel kies ik en hoe werkt het?

Je wilt graag een nieuwe eiken tafel om jouw huis mee in te richten. Aangezien de tafel een van de meest bepalende voorwerpen is in het aanzicht van de ruimte moet deze perfect zijn. Wat is er dan beter dan een op maat gemaakte eiken tafel die je zelf samen kunt stellen? Inderdaad, er is geen beter alternatief. Maar hoe kun je die eiken tafel zelf samenstellen? Onze tafelconfigurator loodst je er stap voor stap doorheen.

Even vooraf: Bedenk je wat voor tafel je wilt. Ga je voor een ronde eiken tafel, een eiken eettafel, een eiken keukentafel of ben je op zoek naar een mooie ronde eiken salontafel? Keuze gemaakt? Dan kunnen we aan de slag. Na de komende 7 stappen weet jij alles over jouw ideale eiken tafel en kun je deze bestellen of hier contact over opnemen.

Stap 1: Ga naar de Configurator en kies de bladvorm voor jouw nieuwe eikenhouten tafel door er op te klikken.

Stap 2: Maatvoering. Kies het formaat van het eiken blad. Zit jouw ideale formaat er niet tussen? Via dit formulier kun je contact met ons opnemen. Vermeld in het formulier welke samenstelling van tafel  je in gedachte hebt en we nemen contact op om de mogelijkheden voor je eiken tafel te bespreken.

Stap 3: Tafelpoten. Hier krijg je de keuze welke poten of welk onderstel je onder jouw zelf samengestelde eiken tafel wilt. Ook hierbij staat de hoogte onder de naam weergegeven. Klik op jouw keuze en je ziet de afbeelding veranderen. Hou er rekening mee dat de voorvertoning kan afwijken van de werkelijke situatie. De getoonde afbeelding dient als indicatie. (Tekst gaat onder de afbeelding verder)

Keuze mogelijkheden voor de poot onder de gedroomde tafel.

Stap 4: Tafelhoogte aanpassen. In deze stap kun je de hoogte van de poten iets verhogen waardoor bijvoorbeeld een stoel met armleuningen beter onder de tafel past. De adapter is beschikbaar bij poten van 72 cm hoog en kan de poten tot 2 cm ophogen.

Stap 5: Bladkleur. We hebben veel verschillende kleuren tot onze beschikking. Kies jouw ideale kleur, deze zal niet in het voorbeeld komen maar wordt natuurlijk wel geleverd.

Stap 6: Afwerking. Het uitkiezen van de afwerking van het blad is een van de belangrijkste details. De getoonde afbeeldingen geven een indicatie van het effect van een afwerking.

Stap 7: Randafwerking. Een ander belangrijk detail is de afwerking van de randen. Wil je rechte hoeken of juist rond? En kies je voor een rechte of verjongde zijkant afwerking? Afhankelijk van de keuzes die je eerder gemaakt hebt in de configurator krijg je de mogelijkheden voor jouw zelf samengestelde eiken tafel te zien.

Helemaal tevreden en meteen bestellen? Kies dan voor “Plaats in Winkelwagen”. Wil je je ontwerp nog een keer controleren? Klik dan op “Configuratie Downloaden”. Dan kun je nog een keer controleren of jouw eiken tafel ook echt is wat je er van verwacht. Ook in deze download niet schrikken van de kleur, controleer wel even of de door jouw doorgegeven kleurcode klopt.

*De kleuren zijn voorbeelden, in werkelijkheid kunnen deze kleuren een klein beetje afwijken doordat er gebruik wordt gemaakt van een natuur product.

Maatwerk

Zit uw maat er niet tussen of heeft u speciale wensen? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met u op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *